Kiki Crochet

Δωρεαν Εγγραφη στο Youtube!

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Πλεξη Τετραγωνα της Γιαγιας ή Αλλιως Granny Square

Στο βιντεο που ακολουθει, θα δουμε μια απο τις πιο κλασσικες, αγαπημενες και παντα επικαιρες πλεξεις... τα τετραγωνα της Γιαγιας!!! Αυτη την πλεξη την εχω δει σε απειρα σχεδια, ειτε πλεκοντας ενα απλο μονοκομματο κομματι, ή μικρα μοτιφακια οπου στο τελος τα ενωνουμε μαζι! Μπορουμε να δημουργησουμε απο μπλουζες, μεχρι ζακετες, μπολερο, παντελονακια, κουβερτουλες, σκουφια, γαντια, σαλι, ακομα και τσαντες! Δεν νομιζω καποιος που εχει πιασει βελονακι στα χερια του, δεν εχει πλεξει εστω κι ενα μοτιφακι της γιαγιας, τι λετε κι εσεις??? Σας παραθετω φωτογραφιες απο μερικα πλεκτα που ειχα δημιουργησει παλαιοτερα, ομως δεν υπαρχουν σε βιντεο (δυστυχως τοτε δεν εφτιαχνα βιντεακια), αν και ειδικα το σκουφακι νομιζω θα το δουμε συντομα!! Η κουβερτουλα ειναι ενα μεγαλο τετραγωνο, το σκουφακι ειναι ενα μονοκομματο τετραγωνο επισης, η ασπρομαυρη τσαντα 3 τετραγωνα και η καφε τσαντα στο τελος ειναι ενα κομματι, επισης!
Καλη επιτυχια!! :) :) 











2 σχόλια:

  1. Ποια είναι η αντιστοιχία απο τετράγωνο για περιμετρο κεφαλής??? Προσπαθώ να το κάνω και όλο το ξηλώνω..Μου βγαίνει τεράστιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα, λουκουμαδακι!! Δεν ειμαι σιγουρη ακριβως, γιατι μονη φορα που το επλεξα ηταν για το συγκεκριμενο σκουφακι που βλεπεις στη φωτογραφια!! Παντως περισσοτερες απο 2-3 αυξησεων νομιζω δεν θα χρειαστεις.

      Διαγραφή